PK Events


ZIN IN EEN FEESTJE?


Bij PK organiseren we regelmatig special events. Denk aan wijnproeverijen, de ‘thank god it’s summer party’, loungy lazy Sunday afternoon met DJ of een lobsterweekend. We hebben er zin in! Like ons op Facebook dan ben je altijd op de hoogte. Om in de mood te komen zie je hiernaast de past en upcoming events.

Zelf een feestje geven? Onze kas is de perfect venue voor een privé diner, receptie, big familylunch of borrel. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken er iets moois van! Vragen of wil je eens een vrijblijvend gesprek om je gedachten door te nemen? Stuur een email naar info@pkbilthoven.nl of bel met: 030 – 210 27 07.

Aankomende events bij PK Bilthoven zijn:

Momenteel zijn er geen special events gepland 

AGENDA

BlaBlaBorrel - DÉ VRIJMIBO VAN BILTHOVEN
Dé VrijMiBo van Bilthoven vind je natuurlijk bij PK! Om stipt 17.00u luiden we het weekend in met lekkere beats van de DJ, koude biertjes en heerlijke happen.
Soms inclusief heerlijk thema zoals de foute-kersttruienborrel, de apres-skiborrel of de High Five Friday! Houd onze socials in de gaten voor meer info.
Tot vrijdag!
PK 5 jaar! 31.10.2020
Dit jaar bestaan wij exact 5 jaar. Tijd voor een feestje dachten we zo, en wel met jullie op 31 oktober 2020!
Met spetterende live-optredens, ijskoude biertjes, smaakvolle wijntjes, hapjes en samen dansen tot in de kleine uurtjes. Check onze pagina hier voor meer informatie.

Tickets zijn ook te koop aan de bar!

ALS Lenteloop 01.06.2020
PK Bilthoven is ook dit jaar weer van de partij tijdens de ALS Lenteloop 2020 als horecapartner.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.