Events bij PK Bilthoven

Bij PK organiseren we regelmatig special events. Denk aan wijnproeverijen, de ‘thank god it’s summer party’, loungy lazy Sunday afternoon met DJ of een lobsterweekend. We hebben er zin in! Like ons op Facebook dan ben je altijd op de hoogte. Om in de mood te komen zie je hiernaast de past en upcoming events.

Zelf een feestje geven? Onze kas is de perfect venue voor een privé diner, receptie, big familylunch of borrel. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken er iets moois van! Vragen of wil je eens een vrijblijvend gesprek om je gedachten door te nemen? Stuur een email naar info@pkbilthoven.nl of bel met: 030 – 210 27 07.

AGENDA

1 April - BlaBlaBorrel

Dé VrijMiBo van Bilthoven vind je natuurlijk bij PK! Om stipt 17.00u luiden we het weekend in met lekkere beats van de DJ, koude biertjes en heerlijke happen. Tot vrijdag!

8 April - BlaBlaBorrel

Dé VrijMiBo van Bilthoven vind je natuurlijk bij PK! Om stipt 17.00u luiden we het weekend in met lekkere beats van de DJ, koude biertjes en heerlijke happen. Tot vrijdag!

17 & 18 april - Pasen

Gezellig met de hele familie pasen vieren? Kom dan bij PK Bilthoven. Wij hebben met zorg een heerlijke paaslunch voor jullie voorbereid met onder andere verse Jus d’orange, pannekoekjes, een soepje, gepocheerd ei royal, een broodje en nog veel meer lekkers. De Paaslunch kost €29,50. Klik hier om te reserveren!

27 april - koningsdag

Zin om koningsdag gezellig af te sluiten? Bij PK Bilthoven kun je na alle drukte van deze dag bij ons naborrelen & genieten van de speciale koningsplank. De koningsplank kost €37,50.

6 juni - ALS Lenteloop

PK Bilthoven is ook dit jaar weer van de partij tijdens de 7e editie van de ALS Lenteloop op 6 juni 2022. Wij mogen met trots mededelen dat wij dit jaar hoofdsponsor zijn van de loop.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.