menukaart

Als je op zoek bent naar een bijzonder restaurant of grand café in de omgeving van Utrecht, dan moet je PK – Bar & Kitchen in Bilthoven zeker een keer bezoeken. Hier kun je romantisch dineren of gezellig borrelen in een trendy setting.
MenukaartReserveren

Waarom wij zo’n bijzonder restaurant zijn? Onder andere door het gebruik van pure en verse ingrediënten. Bij ons vind je geen ingewikkelde recepturen maar wat we doen, doen we goed! Zo kun je bij ons genieten van het sappige rundvlees en grillen we de lekkerste burgers, entrecotes en verse vis op de Big Green Egg: de trots van de keuken. Hierdoor blijft de echte, pure smaak behouden met als finishing touch het rokerige grillstreepje.

Zin in een borrel?
Ook voor een borrel ben je welkom in ons grandcafé. Onze borrelkaart is echt PK! Mooie wijnen, bits and bites, diverse cocktails en 6 verschillende gin tonics. Of je nu lekker met z’n tweetjes of met een grotere groep wilt borrelen, het is allemaal mogelijk bij PK – Bar & Kitchen. Onze borrelkaart is te vinden in de menukaart.

Met een groep?

Organiseer jij het personeelsuitje of wil je je verjaardagsdiner relaxed buiten de deur vieren? Wil je een groepsdiner of lunch organiseren of reserveren in de buurt van Bilthoven? PK – Bar & Kitchen is the perfect place. Klik hier voor onze groepsmenu’s