Borrels & Feestjes


Van personeelsfeest tot verjaardagsborrel


Ben je op zoek naar een locatie voor een gezellige verjaardagsborrel of een personeelsfeest? Alle zorgen uit handen geven en zelf ook een fijne avond hebben? Geen probleem, wij zorgen ervoor!

THE PERFECT VENUE


Onze kas is the perfect venue voor het geven van een borrel, een privé diner, receptie of big family lunch. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken er iets moois van! Wil je het groots aanpakken met DJ of band en verwacht je meer dan 80 gasten? Ook dan kun je bij ons terecht en van ons grand café-deel tot bar, een dansvloer en feestzaal maken.

 

BORRELS & BITES

Er is een ruime keuze in het drankassortiment dat we kunnen schenken. Diverse wijnen, bieren, verse sappen, perfect serves en cocktails. Naar wens kan er zelf een assortiment samengesteld worden dat past bij de gelegenheid. En natuurlijk is de avond niet compleet zonder heerlijke bites. Van oude kaas, olijven, Spaanse ham en bittergarnituur tot complete planken met heerlijk vers bereide bites.

 

LEKKER SNACKEN

Bij een borrel horen natuurlijk ook bites en daar kunnen wij uiteraard voor zorgen. Wij hebben bites die passen bij iedere gelegenheid. De alom bekende bitterballen, olijven, Spaanse ham en complete snackplateaus met voor ieder wat wils. Geef ons je wensen aan en wij zorgen ervoor!

 

MEER INFORMATIE

Vragen of wil je eens een vrijblijvend gesprek om je gedachten door te nemen voor een personeelsfeest, verjaardagsborrel of andere gelegenheid? Stuur een email naar info@pkbilthoven.nl of bel met: +31302102707.

 

Reserveren

Wilt u online reserveren? Klik dan hier!