Trouwen


Voor je trouwfeest en/of -receptie


Gaan jullie trouwen en zijn jullie nu op zoek naar de ultieme trouwlocatie voor de grote dag? Dan ben je bij PK Bilthoven aan het juiste adres. Direct naast de grote stad, maar heerlijk rustig gelegen vind je PK Bilthoven.

PK Bilthoven is een officiële trouwlocatie, dus het officiële JA-woord geven is mogelijk. Wil je liever een uitbundig feest met 300 man, een DJ en discolampen of een intieme lunch met familie? Opties te over. De sfeervolle kas is de juiste plek voor jullie ja-woord, trouwreceptie, lunch met familie en vrienden, toast op het bruidspaar en/of het taart-moment. Ons Grand-café kan dienen als feestlocatie met zowel plek voor een band als DJ én een leuke dansvloer.


BORRELS & BITES


Of het nu gaat om een receptie voor het trouwen of een groot trouwfeest, wij kunnen je gasten verwennen met de nodige borrels & bites. Van een lunch tot een diner of borrelarrangement, we zullen het geheel naar jouw wensen samenstellen. We kunnen de gasten ontvangen met een glas naar keuze om een toost uit te brengen. Een heerlijke prosecco of cava, jullie favoriete cocktail of champagne. Alles is mogelijk! Ook wat betreft een lunch of diner kunnen wij alle mogelijk combinaties maken met pure & verse ingrediënten.

 

MEER INFORMATIE

Vragen of wil je eens een vrijblijvend gesprek om je gedachten door te nemen voor het trouwfeest of de receptie? Stuur een email naar contact@pkbilthoven.nl of bel met: 030 - 210 27 07.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.