Trouwen


Trouwfeest, bruiloft of receptie op mooie trouw locatie


Gaan jullie trouwen en zijn jullie nu op zoek naar de ultieme trouwlocatie voor de grote dag? Dan ben je bij PK Bilthoven aan het juiste adres. Direct naast de grote stad, maar heerlijk rustig gelegen vind je PK Bilthoven, de ideale trouwlocatie voor je bruiloft.

PK Bilthoven is een officiële trouw locatie, dus het officiële JA-woord geven is mogelijk. Wil je liever een uitbundig feest met 300 man, een DJ en discolampen of een intieme lunch met familie? Opties te over voor een geslaagde bruiloft op een top trouw locatie. De sfeervolle kas is de juiste plek voor jullie ja-woord, trouwreceptie, lunch met familie en vrienden, toast op het bruidspaar en/of het taart-moment. Ons Grand-café kan dienen als feestlocatie met zowel plek voor een band als DJ én een leuke dansvloer.


BORRELS & BITES


Of het nu gaat om een receptie voor het trouwen of een groot trouwfeest, wij kunnen je gasten verwennen met de nodige borrels & bites. Van een lunch tot een diner of borrelarrangement, we zullen het geheel naar jouw wensen samenstellen. We kunnen de gasten ontvangen met een glas naar keuze om een toost uit te brengen. Een heerlijke prosecco of cava, jullie favoriete cocktail of champagne. Alles is mogelijk tijdens je bruiloft op deze mooie trouwlocatie in Bilthoven! Ook wat betreft een lunch of diner kunnen wij alle mogelijk combinaties maken met pure & verse ingrediënten.

BEST WEDDING PARTY DEAL PK BILTHOVEN

20.30u – 00.30u Huwelijksfeest in de serre
Met open bar 4 uur inclusief prosecco toost, koude & warme hapjes en late night snack

Deal
Geldig van maandag tot en met zondag in de maanden januari, februari, maart, april, juli, augustus, oktober en november. De oorspronkelijke prijs: €3859,- voor nu €3450,-  voor een spetterend huwelijksfeest.

De prijs is gebaseerd op een feest met 80 personen. Kom je met minder personen? Wij berekenen de prijs opnieuw met verhoudingsgewijs dezelfde korting!

 

MEER INFORMATIE

Vragen of wil je eens een vrijblijvend gesprek om je gedachten door te nemen voor het trouwfeest, bruiloft of de receptie? Stuur een email naar info@pkbilthoven.nl of bel met: +31302102707.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.