Trouwen


Trouwfeest, bruiloft of receptie op mooie trouw locatie


Gaan jullie trouwen en zijn jullie nu op zoek naar de ultieme trouwlocatie voor de grote dag? Dan ben je bij PK Bilthoven aan het juiste adres. Direct naast de grote stad, maar heerlijk rustig gelegen vind je PK Bilthoven, de ideale trouwlocatie voor je bruiloft.

PK Bilthoven is een officiële trouw locatie, dus het officiële JA-woord geven is mogelijk. Wil je liever een uitbundig feest met 300 man, een DJ en discolampen of een intieme lunch met familie? Opties te over voor een geslaagde bruiloft op een top trouw locatie. De sfeervolle kas is de juiste plek voor jullie ja-woord, trouwreceptie, lunch met familie en vrienden, toast op het bruidspaar en/of het taart-moment. Ons Grand-café kan dienen als feestlocatie met zowel plek voor een band als DJ én een leuke dansvloer.


BORRELS & BITES


Of het nu gaat om een receptie voor het trouwen of een groot trouwfeest, wij kunnen je gasten verwennen met de nodige borrels & bites. Van een lunch tot een diner of borrelarrangement, we zullen het geheel naar jouw wensen samenstellen. We kunnen de gasten ontvangen met een glas naar keuze om een toost uit te brengen. Een heerlijke prosecco of cava, jullie favoriete cocktail of champagne. Alles is mogelijk tijdens je bruiloft op deze mooie trouwlocatie in Bilthoven! Ook wat betreft een lunch of diner kunnen wij alle mogelijk combinaties maken met pure & verse ingrediënten.

BEST WEDDING PARTY DEAL PK BILTHOVEN

In het stadhuis elkaar het JA-woord gegeven? Wij staan voor jullie klaar om dit te vieren! Een ontvangst met bubbels, vier uur lang onbeperkt drinken* en een vijf gangen handbites in informele setting in de serre of bij mooi weer op het terras voor €62,50 per persoon.

* Dit beslaat alle dranken uit het drankarrangement Hollandse bar.

MEER INFORMATIE

Vragen of wil je eens een vrijblijvend gesprek om je gedachten door te nemen voor het trouwfeest, bruiloft of de receptie? Stuur een email naar info@pkbilthoven.nl of bel met: +31302102707.

Maak hier je eigen offerte